Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årets fiasko och löftesbrott

Annons

Faluns barn och ungdomar undrar vad Falu fritid håller på med. De förväntar sig ett vettigt svar. Vi har genom Falu fritid och det vi själva kunnat läsa i tidningen blivit lovade lokal å regementet och finanserna var i hamn. Jag ordnade sponsorer genom två friskolor. På så vis skulle flera hundra ungdomar ha tillgång till lokal dagtid.

Dessutom lovade J-O Waldner och Mikael Appelgren att komma till Falun för uppvisningsspel. Detta kände alla parter till.

Det vi sedan fick ta i anspråk var antingen ett skyddsrum i Främby eller ett förråd i Lugnet. Hyran "endast" 130 kronor i timmen. Lokalen var utmärkt för två personer med ett bord.

Falun har Dalarnas bästa bordtennisspelare. Vi har också Sveriges bästa dubbelpar i yngre old boys, Mats Källberg och Ola Nyström men de får träna någon annanstans i Sverige.

Vad gör Lars Runsvik, Bo Bifrost, Widar Andersson med flera och inte minst Johnny Ganshag? Inte prioriterar de ungdomsverksamhet för bordtennis i alla fall. Hela Dalarnas Bordtennisförbund vill att ni ordnar denna sak fortast möjligt. Om man i efterhand får besparingskrav får man inte göra det så lätt för sig att man bara tar tillbaka pengar som är öronmärkta.

Upp till bevis och svara varför ni gör som ni gör. Jag ger mig inte förrän vi får en fullvärdig lokal. Ett löfte är ett löfte, eller hur?

LEIF MÅRTENSSON

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons