Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ansvar och demokrati inget för politikerna i landstinget

Annons

I november skrev jag en artikel att jag saknar någon politiker som tar ansvar för beslutet att flytta ambulansen i Rättvik. Ännu i dag saknar jag någon som tar ansvar för slöseriet med våra skattepengar, flytten spar inga pengar, den bara kostar.

Man kan befara att Rättvik nu kommer att platsa tillsammans med orterna med sämsta insatstider under 2017. Men där är man inte villig att diskutera vad som behöver göras i Dalarna för det stod ju i förslaget att det bara var Gagnef som skulle få det bättre. Ni är tillsatta att tillvara ta hela Dalarnas befolknings intressen, för det kan ju inte vara så att fattigänkan ska behöva flytta till storstan med dessa priser bara för att ambulansen ska hinna komma.

Vi har haft Brexit i England och val i USA med chockerande resultat för politikerna. Är det så att vid valen kan man lova vad som helst och mellan då struntar man i väljarna, det verkar som väljarna inte tycker att det är så bra i dessa länder i alla fall. Tillbaka till kärnfrågan vem är ansvarig för pengarullningen i ambulansfrågan? Ni tog ju beslutet i landstingsfullmäktige för att spara pengar och tog det fulla ansvaret. Fortfarande kan vi få behålla en ambulans för 176 000 kronor. För snart är det val igen och denna gång kommer många att ha ett bra minne.

Leif Jakobs

orolig för alla orter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons