Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alliansen utvecklar välfärden

Annons

Den moderatledda alliansregeringen har genomfört många reformer för höjd kvalitet, mer valfrihet och ökad tillgänglighet i den svenska välfärden. En skola för kunskap, en vård utan köer och en värdig och trygg omsorg samtidigt som regering har värnat välfärden i krisen. När andra länder tvingats till stora nedskärningar har vi tack vare en ansvarsfull politik kunnat tillföra välfärden historiskt höga tillskott. Alliansen är beredd att fortsätta ta ansvar för och utveckla den svenska välfärden.

Vidareutvecklad välfärd är för oss en fråga om rättvisa. Alla barn och unga ska ges en bra start i livet vilket kräver en familjepolitik för valfrihet och en skola som ger kunskaper och möjlighet för alla elever att utvecklas. Vård och omsorg ska inte vara olika beroende på bostadsort, kön eller tjockleken på plånboken.

Genom att prioritera välfärdens verksamheter vill vi skapa förutsättningar för alla, oavsett livsvillkor, att forma sina liv. Genom att stödja dem som särskilt drabbats av krisen håller vi ihop Sverige.

Stefan J. Eriksson (M)

kandiderar till fullmäktige och riksdag

Gagnef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons