Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Alla som läser partiprogrammet ser att SD inte är rasistiskt

Annons

Svar till debattartikeln "Bör nu stå klart för alla att SD är rasister - uttalandet om muslimer är det värsta jag hört" som publicerades i DT den 28/11: Kenneth Persson påstår att SD är ett rasistiskt parti. Han grundar detta på vad en enskild medlem uttalat på Sverigedemokraternas Landsmöte 2017.

Mona Sahlin är socialdemokrat och dömd för skattebrott och osant intygande. Hon har dessutom under sin tid som aktiv politiker många gånger varit ifrågasatt som politiker (alla minns Toblerone-affären med olagliga kortköp med mera).  

Med Kenneth Perssons logik är det socialdemokratiska partiet ett parti för skattefifflare och myglare.

Detta är naturligtvis inte sant och det är heller inte sant att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Detta kan vem som helst konstatera genom att läsa partiprogrammet.

Jag uppmanar därför Kenneth Persson att läsa partiprogrammet och visa mig vad som är rasistiskt. Eftersom vi träffas relativt ofta i olika nämnder ser jag fram emot beviset.  

Vad gäller arbetet i fullmäktige finns det mera att önska men SD har lagt ett antal motioner i år som om de antas av fullmäktige kommer att ha stor betydelse för medborgarna i Borlänge.

Kjell G Forslund, ordförande för Sverigedemokraterna i Borlänge

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons