Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DEBATT: Ompröva beslutet att vägra kontanter - så att våra föreningar kan överleva!

Vi undertecknade föreningar är helt beroende av att kunna sätta in mynt på våra respektive konton, efter att vi haft någon form av aktivitet, där människor betalar kontant, skriver fyra föreningar från Hedemora.

Annons

Vi undertecknade föreningar protesterar mot Södra Dalarnas Sparbanks beslut, att inte längre ta emot de nya mynten på banken i Långshyttan. Vi undertecknade föreningar är helt beroende av att kunna sätta in mynt på våra respektive konton, efter att vi haft någon form av aktivitet, där människor betalar kontant.

Vi har också talat med många äldre, som av banken blivit upplysta om att med de får åka in till Hedemora för att sätta in mynt på sina konton.

Vi tycker det är konstigt. En Sparbank, där man inte kan sätta in pengar! Ni och vi vet ju, att kontanter fortfarande är gängse betalningsmedel och om vi inte kommer att kunna hantera mynt fortsättningsvis, äventyras våra verksamheter.

Vi vill därför be er att allvarligt ompröva ert beslut om att inte ta emot kontanter (mynt) när de gamla upphör att gälla !

Långshyttans Brukshistoriska Förening,

PRO Husby,

LAIK Fotboll,

Kommunlistan Bostadsrättsföreningen Tallen

Genom Allan Mattsson,

Långshyttan

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons