Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

DEBATT: Deltidsbrandmannen: "Tack och hej - nu får ni släcka själva"

Artikel 38 av 51
Avtalskrisen deltidsbrandmän 2017
Visa alla artiklar

En dräglig arbetsmiljö, uppskattning och visat intresse hade kunnat förhindra hela denna cirkus! Siffror kan skrivas på många sätt, men det enda vi begärde var att inte få färre! Tack - Nu får ni själva släcka när ni går hem, skriver Dan Wikström.

Annons

Tack för allt men nu är det över! 06:00 klev jag av mitt sista pass som deltidsbrandman, avslutade med nattutryckning. Så trött, uppgiven och besviken på vårt förbund avslutar jag mitt engagemang.

Det positiva med hela denna kamp har varit att det blivit tydligt hur lite vi betyder för våra arbetsgivare och att politikerna nu kommer måste se vad de faktiskt får för pengarna som läggs på räddningstjänsten. Allt det vi har jobbat för i flera år börjar nu komma ifatt politikerna och allmänheten och att informationen lyfts till ytan.

En dräglig arbetsmiljö, uppskattning och visat intresse hade kunnat förhindra hela denna cirkus! Siffror kan skrivas på många sätt, men det enda vi begärde var att inte få färre!Tack - Nu får ni själva släcka när ni går hem!

Dan Wikström

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Alla artiklar i
Avtalskrisen deltidsbrandmän 2017
Annons