Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olov Lundqvist lämnar Mora IK

Olov Lundqvist lämnar Mora IK med omedelbar verkan. Han kommer i stället att representera Södertälje SK i HockeyEttan.

■■ Håll koll på den lokala sporten – få pushnotiser om Leksands IF, Mora IK och allt annat stort som händer. Ladda ner DT:s nya app till Iphone eller Android. Följ dessa länkar för DD:s app, Iphone eller Android.

Backen Olov Lundqvist lämnar Mora IK. Det beskedet ger klubben på hemsidan på söndagskvällen. Han fortsätter i stället karriären i HockeyEttan, och Södertälje SK.

– Jag är väldigt tacksam för att jag får ansluta till ett jättebra lag. Det känns som en riktigt rolig utmaning som jag vill vara med och bidra till. Jag skulle väl sammanfatta mig som rätt allround med en bra offensiv som vill stå för ett stabilt spel. Det känns verkligen jättekul och jag ansluter till laget under måndagen, säger Lundqvist själv till Södertäljes hemsida.

Lundqvist kom till Mora från Asplöven inför den här säsongen. Han har spelat 36 matcher för Mora och gjort för sex poäng.

LÄS OCKSÅ: Back från Arboga på väg till Mora IK

LÄS OCKSÅ: Victor Backman inför debuten mot Karlskoga: "Allt har gått väldigt fort"