Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Olars ny president i Mora Rotaryklubb

Berit Olars är ny president för Mora Rotaryklubb efter Eva-Lena Frick. Överlämningen skedde den 6 juli på Andreasgården.

Rotary är en internationell organisation med 1,2 miljoner medlemmar i så gott som i alla världens länder. Organisationen har i många år lagt stora resurser på att utrota polio i världen och har nått målet till 95 procent.

Även lokalt gör Rotaryklubben insatser i samma anda. Mora Rotaryklubb, som bildades 1954, har idag 50 medlemmar och alla uppdrag roterar så att innehavarna byts ut varje år.

Nya funktionärer börjar vid halvårsskiftet och den 6 juli lämnade Eva-Lena Frick över ansvaret till Berit Olars. Bytet skedde i närvaro av ett tiotal medlemmar på två meters avstånd vid Andreasgården.

Eva-Lena Fricks måtto under året har varit:"Gör någon glad i dag". Berit Olars kommer att fortsätta i den goda andan med tillägget:"Håll ut", så att vi klarar av virusproblemen.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel