Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Oavgjort toppmöte mellan Dala-Järna och Korsnäs

Det blev oavgjort, 3–3 (3–3), i matchen mellan de båda topplagen i division 4 Dalarna herr i fotboll, Dala-Järna och gästande Korsnäs, på lördagen.

– Underhållande första halvlek! Tyvärr bjöd vi på lite mål men det är lite det som händer om man försöker hålla bollen på backen. Korsnäs straffade oss bra men i andra halvlek kändes de bättre. Korsnäs är det bästa laget i serien och vi gav dem en bra fight. Stor eloge till grabbarna, kommenterade Dala-Järnas tränare Joel Granberg.

Korsnäs tränare Gustav Källberg om matchen:

– Speciell första halvlek. Båda lagen var bra offensivt men släppte till på tok för enkla mål bakåt. Var väl en rättvis poäng åt båda lagen.

Det betyder att Korsnäs ännu inte förlorat den här säsongen, det här var 17:e matchen i följd med poäng.

Hemmalagets alla tre mål noterades på Robert Hedman, medan bortalagets gjordes av Vassillios Andreadis Panagiotidis och Petter Forslund 2.

Med tre omgångar kvar är Dala-Järna på andra plats i tabellen, medan Korsnäs leder serien.

I nästa match, lördag 14 september 15.00, har Dala-Järna Malung borta på Skinnarvallen, medan Korsnäs spelar hemma mot Gustafs.