Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt företagshotell på Sandängarna

Inom kort öppnas ett nytt kontorshotell på Sandängarna, Sandis företagshotell.
– Det ska vara ett litet och prisvärt alternativ för småföretagare, förklarar Bengt Hammarlund som driver hotellet tillsammans med sonen Jonas.

Jonas Hammarlund har varit delägare i FH-tech som ligger på samma fastighet som det nya företagshotellet och Bengt har också jobbat där. Då Jonas sålde sin del i FH-tech började de se sig om efter ett kontor. Det var svårt att få tag på ett lämpligt och litet kontor i Mora så då bestämde de sig för att bygga företagshotellet som är 240 kvadratmeter stort och med åtta kontorsrum.

Här finns också konferensrum, fikarum, toalett och dusch, utrymmen som alla ska kunna använda, liksom en skrivare och kopiator.

– Det underlättar för nystartade företag och det kan vara stimulerande för ensamföretagare att ha kontoret på ett ställe där de har kollegor att prata med.

– Vi satsar på att göra det lite mysigt här och två hyresgäster är på gång.

Jonas betonar att det här med företagshotellet är en "extragrej" för honom.

– Jag ska börja jobba på MIO, förklarar han.