Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nytt banksystem offer för 9/11

Fördelningen av världens penningresurser är mycket orättvis och allt styrs av makteliten, ett gäng förmögna bakomliggande politiker som inte vill se någon förändring av världsekonomin. För de gör allt de kan, inklusive terroristhandlingar, för att förhindra att ett nytt rättvist banksystem får se dagens ljus.

Och det finns mycket riktigt ett färdigt nytt banksystem att tas i bruk; Nesara, och det utformades år 1993 och undertecknades i lag av president Clinton år 2000. Det skrevs in som en bestämmelse i lagen att den inte skulle träda i kraft förrän den har offentliggjorts av USA:s president.

En del av uppgörelsen som är inskriven i den här lagen är kravet på skadestånd för bankernas bedrägerier och för bankernas maskopi med personer inom USA:s regering och att skadeståndet ska utbetalas till alla människor på jorden. Detta offentliggörande var planerat att äga rum på förmiddagen den 11 september 2001. Datorerna som innehöll denna reformering av banksystemet var belägna i det ena tornet av World Trade Center.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare