Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyheter för Hockeyallsvenskan

Annons

En Hockeyallsvensk mästare kommer att koras 2012/13.

Det är en nyhet för säsongen som presenterades i samband med tisdagens upptaktsträff för Hockeyallsvenskan.

Förutom den prestige seriesegern i själv innebär, kommer serievinnaren att primeras med en prischeck på minst 200 000 kronor plus att få en inteckning i ett ståtligt vandringspris.

En nyhet är också att All Star-matcher med finska och ryska andraligan spelas inför Karjala Cup, Channel One Cup och Oddset Games.

Hockeyallsvenskan kommer att erbjuda en ny statistiktjänst den här säsongen.

Allt kommer att presenteras i realtid, bland annat skott, tekningar, tacklingar, puckinnehav (vilket lag har haft pucken och i vilken zon) kommer även att kunna ses.

Likaså kommer det att framgå hur mycket istid varje spelare har i en match.

Det blir inte heller NHL-spelare i serien vid en eventuell lockout.

Det avslöjade sajten Nyheter24 tidigare under dagen då Hockeyallsvenskan följer Hockeyligans beslut om att inte skriva korttidskontrakt med NHL-stjärnorna om det skulle bli lockout.

Enligt sajten var det Mora, Södertälje, Djurgården och Tingsryd som ville skriva korttidskontrakt med NHL-spelare, men ett majoritetsbeslut stoppar deras planer.