Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nyförvärv gånger två till IFK Ore

Inför fredagens match mot Valbo slår IFK Ore till med ett dubbelt nyförvärv med tvillingarna Marcus och Martin Öberg.
– De har driv och vilja och kommer att passa mycket bra i vårt gäng, säger tränare Patrik Samuelsson.

Annons

Tvillingarna Öberg har senast spelat tillsammans i SUNY- Cortland i amerikanska collegeligan NCAA III, där de varit sedan säsongen 2009-2010. Sina rötter har de i Häradsbygdens SS, men de har även spelat säsonger i Leksand J20 och Valbo J20. Att de gått över till IFK Ore är nytt i dagarna.

– Papperen är inte klara, men de har tränat med oss i veckan och det har funkat bra, säger Ores tränare Patrik Samuelsson.

Han har vid flera tillfällen framhållit den kämpaglöd och laganda som finns i det unga Ore-laget, trots att de har bottenplatsen i tabellen. Han tror att bröderna Öberg kan införlivas i den andan och förhoppningsvis också bidra som målgörare.

– Det är två killar som kan tillföra mycket i gänget. Sen får vi se om vi kan ha kvar dem hela säsongen, det beror ju på jobb och så vidare.

Trots att de precis kommit till klubben har tvillingarna redan gett sin tränare huvudbry.

– De är så lika, så jag har problem med att se vem som är vem, erkänner Patrik Samuelsson.