Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya ungdomsledare i Lima

Lima skyttegille har fått nya ungdomsledare inför den kommande vintersäsongen.
– Det här ska bli riktigt roligt, säger Anita Larsson och Johanna Hebert.

Det är sommargrönska i dalgången men i Lima Skyttegille är planeringen i full gång för att kommande vinterträningar ska ge bästa förutsättning för alla duktiga barn och ungdomar. Rekrytering av tre nya ledare är klar. Micke Jansson som arbetat med rekryteringen säger:

– Det här känns otroligt bra. Nu kommer barnen och ungdomarnas träningar att bli både åldersanpassade och roligare samtidigt som vi alla kan träna samtidigt. Det kan inte bli bättre.

De nya ledarna har alla tidigare erfarenhet som tävlande skidskyttar. Anita Larsson, som tävlat med bland annat Eva Korpela, tog SM-medalj första året som damerna hade riksmästerskap i Skidskytte. Efter skidskyttekarriären har Anita fortsatt med skyttesport. Johanna Hebert är också före detta skidskytt som gått skidskyttegymnasium i Torsby. Madelene "Madde" Mattsson tog SM-medaljer både som ungdom, junior och senior. Även Madde har fortsatt med skyttesport. Tillsammans med Lisa Backjanis bildar de stommen i Lima skyttegilles barn-och ungdomsledarteam

– Det här ska bli riktigt roligt och vi ser med glädje fram emot att leda Limaungdomarna kommande säsong, säger Anita Larsson och Johanna Hebert.