Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya dödshot mot HIF:s stjärnspelare

Annons

Helsingborgs Babis Stefanidis har återigen blivit dödshotad. Denna gång riktades hoten även mot hans familj.

Ilskna supportrar protesterar mot stjärnans flytt till värsta konkurrenten Malmö FF.

Mittfältaren Stefanidis har blivit dödshotad flera gånger sedan det blev känt att han ska börja spela för värsta konkurrenten Malmö FF. På träningar med Helsingborg har lagkamrater, bland andra Henrik Larsson, tvingats mota bort uppretade personer. På måndagen skrev någon "Du ska dö Babis, med familj" på porten till hans hem, enligt Kvällsposten.

Poliser besökte tisdagens träning, som också var övervakad av uniformerade vakter. Någon som däremot inte kom till träningen var magsjuke Babis Stefanidis. Enligt HIF:s sportchef Bo Nilsson har maginfluensa härjat i klubben.

Spelaragenten Per Jonsson säger att Stefanidis inte fick något kontraktsförslag av klubben under hela våren _ och att det var därför som Stefanidis tog kontakt med Malmö FF.

Bo Nilsson tillbakavisar kritiken och säger att klubben visst lämnade kontraktsförslag till Babis Stefanidis.

Babis Stefanidis är den första spelaren som lämnar Helsingborg för Malmö FF på 40 år. Linus Jensen, styrelseledamot i Helsingborgs supporterklubb Kärnan, tar avstånd från dödshoten, men säger samtidigt att det är för lite hjärta och för mycket pengar i fotbollen i dag.

TT

Mer läsning

Annons