Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny sportchef i Stöten

Micke Eriksson blir ny sportchef i den alpina anläggningen Stöten i Sälen. Han har tidigare arbetat som skidskolechef i andra anläggningar.

Närmast kommer Eriksson från en sejour i konsumentvarubranschen. Men tidigare har han arbetat som skidskolechef i Lofsdalen och i Tandådalen.

Han har dessutom varit aktiv som utbildningsansvarig på SLAO (Svenska Liftanläggningars organisation).

– Skidåkning är kanske det roligaste som finns, och jag drivs av att få jobba med människor och människors fritid, säger Micke Eriksson.

– Man får möjligheten att arbeta med motiverade, engagerade och roliga människor. Utmaningen är att göra våra gästers semesterveckor till de bästa veckorna på året, säger Micke Eriksson.

Som alla andra anläggningar i fjällen står Stöten i Sälen inför en stor utmaning den kommande vintern efter ett svagt fjolår.

– Vi är mycket glada över att få Micke som ny sportchef. Vi är övertygade om att han, genom sin erfarenhet och ett brinnande intresse, är rätt person att verkställa våra högt ställda förväntningar, säger Jens P. Stenseth, VD i Stöten.