Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ny klubbchef till Falu BS

Falu BS har letat klubbchef hela sommaren.
Nu är jakten över.
– Jag ser det som en väldigt kul utmaning, säger Jimmy Wahlstedt, 22.

22-årige Jimmy Wahlstedt har redan tidigare, under sin studietid på Sports Management-utbildningen i Falun, jobbat med projekt för klubben, då som marknadsassistent åt dåvarande marknadschefen Robert Larsson.

– Vi känner Jimmy, sponsorerna känner honom och gav oss en positiv feedback på det namnet. Då kände vi att det var intressant och tog kontakt. Vi fört en dialog under sommaren och hösten och förra veckan gjorde vi klart med tjänsten, säger Falu BS ordförande Magnus Björklund och fortsätter:

– Han är en person som vi verkligen tror på och vill ha in i föreningen. Rätt teoretisk bakgrund och ett bra record hos oss sedan tidigare.

Wahlstedt:

– När Magnus kontaktade mig i sommar hade jag en del alternativ att ta ställning till, men framför allt var det Falu BS varumärke som intresserade mig. Anledningen till att jag har valt att jobba här är att jag tror på Falu BS bandy som förening, men framför allt som varumärke.