Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu startar vi "Snacka om Orsa" – en ny superlokal Facebook-grupp

Vad var det som precis small nere på campingen? Hur är spåren i Grönklitt? Händer det något kul på byn i helgen?
Svaren får du – och ger själv – i "Snacka om Orsa". DT:s nya superlokala Facebook-grupp!

Här kan du gå med i gruppen!

Tusentals personer har gått med i Facebook-grupperna som DT startat i Mora, Avesta och Hedemora. Nu har turen kommit till Orsa!

I Snacka om Orsa har vi högt i tak. Du är välkommen att diskutera frågor som rör Orsa, dela med dig av exempelvis evenemangstips eller bilder och videoklipp från trakten. Våra reportrar tittar också in i gruppen då och då och delar med sig av lästips eller ställer frågor om ditt och datt.

Gruppen administreras av DT:s redaktion.

– I Orsa med över 60 byar och nära 7000 invånare på landarealen om 1 742 kvadratkilometer händer något hela tiden. Vad händer i Gråtbäck, Stackmora eller Kallmora till exempel. Låt fler ta del av dina upplevelser. Vi lyssnar och ser, säger Katarina Cham Sjödén, lokalreporter och en av gruppens administratörer.

Just nu pågår en tävling i gruppen där vi söker efter den bästa omslagsbilden. Vinnaren belönas med två stycken biobiljetter! Gå med i gruppen och posta din bästa Orsa-bild!