Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu skiljs de åt - igen

Patrik Isaksson och Äppelboprofilen Sofia Rågenklint gifte sig och skilde sig. Och blev ihop igen. Nu har paret gått skilda vägar igen. Patrik Isaksson har funnit en ny kärlek i golftjejen Marlene Hedblom.

Golfaren Marlene Hedblom är Patrik Isakssons nya kärlek. Det outade sångaren på Twitter tidigare i veckan. Isaksson och programledaren Sofia Rågenklint gick för en tid sedan skilda vägar. De gifte sig sommaren 2001 men separerade ett par år senare. De blev snart ihop igen och flyttade tillsammans från Stockholm till Sofia Rågenklints släktgård i Äppelbo. Tillsammans har de två söner.

Sångaren är tystlåten kring sin nya flickvän. Han bekräftar dock för Expressen att han och Marlene Hedblom är ett par.

– Det är sant, men av hänsyn till alla inblandade vill jag inte uttala mig mer, säger han till tidningen.

Sofia Rågenklint kommenterar separationen till Bling.

– Patrik och jag har sedan en tid tillbaka separerat. Jag jobbar för fullt med inspelningar med Djursjukhuset för Svt och förberedande av julkonserten som jag ska leda i Tv3 den 23 december. Men jag önskar Patrik och Marlene all lycka.

På Twitter skickar Patrik Isaksson och Marlene Hedblom öppet meddelanden till varandra:

"Ju mer man längtar efter sin kärlek ju skönare är det att komma hem. Ping Marlene Hedblom", skrev Isaksson tidigare i veckan.