Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu är insamlingen till Stefan & Cathrines Fond i gång

Matchen mot Västanfors blev startskottet.
Nu har Falu BS inlett insamlingen till Stefan & Cathrines Fond.
– Det känns fantastiskt roligt att kunna hjälpa till, säger BS marknadsansvarige Robert Larsson.

Med anledning av Cathrine Tranbloms obotliga cancersjukdom startar Falu BS och Dalarnas Tidningar Stefan & Cathrines Fond. Under matchen mot Västanfors fanns Cathrines make Stefan Tranblom med på isen för första gången den här säsongen. Samtidigt inledde också BS sin insamling till fonden.

– Att kunna hjälpa andra familjer som handlar i samma situation som Stefan och Cathrine känns som det minsta vi kan göra som förening, säger Robert Larsson.

Insamlingen – som kommer att gå oavkortat till Karolinska Institutet för cancerforskning inom sarkom – pågår fram till 25 februari och Faluns sista hemmamatch för säsongen.

– Vi kommer att titta på olika aktiviteter framöver, om vad vi kan göra på våra hemmamatcher för att samla in mer pengar. Alla bidrag, även de små, är viktiga för en sån här sak.