Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nollade och tvåsiffrigt i baken för Ore

Unga IFK Ore har de senaste matcherna hållit nere förlustsiffrorna och bara släppt fem puckar både mot Hudiksvall och Valbo, dessutom på bortais.

När Ore fick spela på hemmaplan igen blev det dock ett rejält ras.

Gästande Lindlöven kunde vända hem med hela 10–0 i bagaget.

– Efter vår förstaperiod, där vi hade ett bra anfallsspel, kunde jag väl aldrig tro att vi skulle förlora med 0–10, sa Oretränaren Patrik Samuelsson.

Hemmalaget svarade för en bra insats första 20 och hade även en ledningspuck inne – trodde man.

– Det blev bortdömt för offside. Jag vill inte säga om det var fel, men nog har jag sett värre saker i målgården, menade Oretränaren.

Men i stället för 1–0, blev det 0–1 bara minuten senare.

– Klar det var ett psykologiskt mål, konstaterade Samuelsson.

Inte blev det roligare i slutet av perioden. Hemmalaget fick chansen att kvittera i numerärt överläge, men i stället stack Lindlöven upp och kunde sätta tvåan med en man mindre.

Det tog hårt på hemmalagets energi och när slutsignalen gick lyste hela 0–10 på resultattavlan.

– Det kunde jag aldrig tro efter vår fina förstaperiod, att det skulle rasa iväg som det gjorde. Men vi har inget flyt heller. Bland annat gjorde vi två självmål, varav ett var riktigt snyggt.

Trots att det här var 13:e raka förlusten låter Samuelsson inte uppgiven.

– Det är ett ungt lag som lär sig hela tiden och de måste få göra misstag, men jag tror första vinsten kommer snart, hoppas Oretränaren som ville framhålla de båda 95-orna Norbert Antal och Christoffer Jakobsson.

– För Norbert, som är rumän, var det A-lagsdebut.