Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wells och Labero utlovar julkitsch

Annons

Med sex långtradare, ett 15-mannaband, körsångare, dansare och, inte minst, en hord tekniskt kunnig personal drar Robert Wells och Joe Labero in i Leksand för att i kväll framföra showen Christmas spectacular. Uttrycket Less is more verkar de två underhållarna ha lämnat åt andra att filosofera över.

-Det blir inte särskilt finstämt utan mycket kitsch med tomtar, snöfall, färgexplosioner, jazz och svängig rock. Det är en väldigt stor show och det finns inget annat budskap än att man ska vara glad och ha en svängig jul, säger Wells till tidningen.

Christmas spectacular, som föregås av ett traditionellt julbord i Ejendals arena och uppvärmning med stand up-komikern Lennie Norman, är redan slutsåld till sista plats. Med på scenen finns Robert Wells två söner Oscar och Teddy i tomtenissekostymer och ensemblens egen hustomte, den finske artisten Geir Rönning, sjunger och spexar för publiken.

För inte helt oansenliga 375 kronor kan en begränsad del av dalapubliken göra ett besök i de väldigt viktiga människornas värld i Labero VIP Lounge efter showen.

Robert Wells väljer ett folkligare anslag och bjuder in till party med nattklubbskänsla i sin Wells Rhapsody Lounge.

-Vi kör en ren rockÕnÕroll-bar i två timmar med lilla bandet i orkestern. Alla får inte plats så det blir den som först tränger sig in som får vara med. Tanken är att man ska kunna dricka glögg och lyssna till bra musik. Det brukar bli en rätt jammig känsla där inne.

FREDRIKA HILLERVIK

Mer läsning

Annons