Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vi vill visa verkligheten"

Annons

As nasty as we wanna be heter skivan och det är den engelska producenten Herbie Crichlow som står för låtskrivandet. Han har tidigare arbetat med Popstarsbandet Supernatural.

Får ni bestämma någonting själva, hur ni ska lanseras, se ut och vad låtarna ska handla om?

- Vi har diskuterat mycket med Herbie, om livet och om vad vi står för. Vi står för det här och vi måste känna oss bekväma i det vi gör och i de kläder vi har på oss i videoinspelningar och så, annars säger vi ifrån, säger Malin Olsson.

År 2001 vann Malin Olsson Fröken Sverigetävlingen och det var i samband med det som hon började med musiken.

Hon har precis landat efter en fyra dagars vistelse i Sydafrika och är hemma i sin lägenhet i Alvik igen.

- Vi skulle visa upp sommarkollektionen till ett tyskt klädbolag, det är bra promotion.

Skivbolaget är också tyskt, något som tjejerna Malin Olsson, Linda Kalsson och Andrea Quinteros är mycket nöjda med eftersom det betyder lansering utanför Norden. Deras andra singel The anthem spelas just nu mycket på ZTV och i radio och släpps den 24 januari.

- Det är tröttsamt att vara artist, man måste hela tiden vara i form. Innan vi spelade in videon till singeln Tell me styrketränade vi varje dag och tränade danssteg fem dagar i veckan. Man måste ha tålamod och tro på sig själv, säger Malin Olsson.

Vad vill ni säga med er musik?

- Vi vill beskriva verkligheten så som den ser ut. NG3, står för att vi är tre nasty girls, och nasty kan ju betyda både sexig, fräck eller äcklig. Vi vill att det ska uppfattas som tufft och fräckt. Om man lyssnar på texten så handlar det om att säga ifrån, stå upp för sig själv och att man inte ska ta skit från andra, säger Malin Olsson.

Hur mycket är attityd?

- Det kommer att bli mycket attityd med både sexighet och fräckhet. Vi har ett budskap vi vill nå ut med, vi vill att människor ska ta till sig vår musik, säger Malin Olsson.

ÅSA JOHANSSON

Mer läsning

Annons