Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bäst på tv just nu

Det är mörkt och snön vräker ner. Alltså en utmärkt tid på året för att helt och hållet dyka ner i tv-tittandet. Här är lite tips på bra tv just nu.

Annons

James Marsden och Evan Rachel Wood i HBO:s nya storserie

Westworld (HBO Nordic)

Nej, jag förstår inte allt hela tiden heller, men det är ju så fasansfullt svårt att slita sig och kanske är det mysteriet som är behållningen här. Men också skådespeleriet från sådana som Thandie Newton och Anthony Hopkins.

Läs också: Höstens 14 bästa tv-serier – här är guldkornen på Netflix, HBO, Viaplay och C More

Danny Saucedo, Tommy Nilsson, Lisa Ekdahl,  Jill Johnson, Little Jinder och Magnus Carlson medverkar i årets säsong av TV4s program

Så mycket bättre (TV4)

Trots att årets säsong inte sitter inne med de största namnen så är detta gäng betydligt mer lättsamma än förra årets där det var svårt att undgå den sega stämningen i gruppen. Sen är det ju som alltid lite si och så med tolkningarna och den återkommande pinsamhetskänslan.

Krönika: Vår tids behov av att knarka tv-serier

The Crown Season 1

The Crown (Netflix)

En räddningsplanka för oss med en förkärlek till brittiska kostymdramer och som famlat i mörker efter att "Downton Abbey" gick i graven förra året. Ett rejält påkostat projekt som kanske lagt en aning mer på ytan än på manus men åh vad snyggt det är.

Veckans brott (SVT)

Om inte bara för det excellenta samspelet mellan den positiva och pådrivande programledaren Camilla Kvartoft och den trumpne och cyniske Leif GW Persson. Men en ny säsong innebär också nya hysteriskt roliga gubbgrymtningar från GW.

Thomas Haden Church och Sarah Jessica Parker i HBO-serien

Divorce (HBO Nordic)

Möjligen lite överspelad emellanåt men tänker man det mer som en komedi än ett drama så funkar det bra. Sarah Jessica Parker är övertygande som vilsen tvåbarnsmamma fast i ett kärlekslöst äktenskap i en sömnig villaförort.

Läs också: Nytt världsrekord - Han tittade på TV-serier i 94 timmar

Hitta fler nyheter om tv här.

Mer läsning

Annons