Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anna från Borlänge valde att hoppa av "Bachelor"

I tisdagens avsnitt valde den sista kullan i "Bachelor" att lämna självmant.
– Jag har funderat många gånger om, fram och tillbaka, men jag känner verkligen att det här känns rätt, sa Anna Fredborg från Borlänge i avsnittet.

Annons

Anna Fredborg från Borlänge valde att lämna

Från att ha varit nitton tjejer vid programmets start så var de bara sju av dem kvar inför den åttonde avsnittet av realityserien "Bachelor" på tisdagen. Sedan tidigare hade Melissa Miller från Borlänge och Svart-Karin Karlsson från Rättvik blivit ratade av ungkarlen Sebastian Ljungberg och fått lämna programmet. Bättre hade det gått för Borlänge-tjejen Anna Fredborg som fått gå på två stycken singeldejter med Sebastian i tidigare avsnitt.

Läs mer: Anna från Borlänge på ny singeldejt i "Bachelor": "Det pirrar till i kroppen"

Men i tisdagens avsnitt började hon vädra tveksamheter inför situationen och när Sebastian vid rosceremonin skulle välja ut vilka som skulle stanna kvar valde hon självmant att lämna.

– Det hade så klart varit lättare om Sebastian bara inte hade gett mig en ros, men samtidigt vill jag också vara uppriktig mot honom. Och det hade känts fel att ta emot en ros när jag är väldigt säker på var jag står, sa Anna i tisdagens avsnitt.

Att Sebastian inte var helt nöjd med hennes beslut var tydligt.

– Det är så klart jättetråkigt att hon väljer att ta det här beslutet. Anna har absolut funnits med i mina tankar om en livspartner, sa Sebastian.

Läs också: Här är kullorna som söker kärleken i "Bachelor" i höst

Mer läsning

Annons