Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tunga S.N.O. imponerade

/

Stonewall Noise Orchestra spelar på hemmaplan och bjuder oss på en riktigt tung spelning. Premiären av den nya rockklubben på Restaurang Liljan i fredags blev minst sagt lyckad.

Annons

När jag kliver in i Liljans nya rockklubb möts jag av en mycket härlig och trivsam stämning. Redan klockan tio är det många som tagit sig hit för att besöka premiären och DJ:en bjuder på en bra blandning av musik.

I kväll är Borlängekillarna Vobra först ut och bjuder oss på en schysst start med både härlig rock n roll och skönt riv i sången. Nästa band på scenen är Göteborgarna Sister Sin. Med sin old-school hårdrock får de med sig publiken och det blir ett rejält ös. Den otroliga energin på scenen håller i sig hela vägen.

Stonewall Noise Orchestra intar hemmaplan och avslutar kvällen. Det helt fullt på Liljan och stämningen är på topp. Borlängebandet blir som väntat mycket uppskattat och det är tungt, säkert och kaxigt på samma gång. Jag blir mycket imponerad av sångaren Singes röst som är otroligt stark och uthållig.

För att inte tala om samspelet, energin och den variation som blev när ett munspel plötsligt dök upp. Både publiken och bandet verkar mycket nöjda och kvällen börjar lida mot sitt slut. Premiären bådar gott inför kommande säsong på Liljan.

Mer läsning

Annons