Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre kul band bokade till Daldansen i Hedemora

Annons

HEDEMORA

I fjol visade de prov på mod och mycket god rockvilja då de bokade in Silverbullit och Pusjkins till ett drogfritt Valborgskalas för tonåringar i Hedemora ishall.

I år slår killarna och tjejerna i ungdomsrådet till med en ny skojig dubbelbokning, den här gången till gatukalaset Daldansen.

I kväll gör César Vidal, Jocke Åhlund och de andra i retrorockande Caesar's Palace sitt enda dalastopp för sommaren, och spelar "Over 'Fore it Started" och andra prima popstänkare i Hedemora innan de drar vidare mot helgäventyr på Storsjöyran i Östersund.

Och det är förstås gott. Men det är inte allt.

Ungdomsrådet har också bokat in ett hett ungt engelskt band, Uncle Rocks. Londongruppen vann häromveckan en talangjakt arrangerad av ett stort skivbolag, och har ett antal meriterande festivalspelningar inbokade den här sommaren.

Uncle Rocks spelar på Daldansen torsdag kväll, med lokala Basically the Same som förvärmare. På torsdag kommer också hiphopande hemmasönerna i Frotté på besök, och de passar i samband med sin spelning på att spela in en video till en singel som ska släppas någon gång i augusti.

Ett par veckor därefter har Frotté för avsikt att släppa ett fullängdsalbum som lämpligt nog bär arbetstiteln "Den stora daldansen".

Caesar's Palace, Uncle Rocks och Frotté. Tre akter värda att kolla in på Daldansen i väntan på Carola.

GÖRAN PETTERSSON

Mer läsning

Annons