Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

The Virtues till Falun och Rättvik

Annons

Stockholmsbandet The Virtues, med medlemmar från bland annat Grycksbo och Bjursås, kommer till Arenan i Falun för en gratiskonsert i morgon och till Rättvik på lördag.

Bandet släppte både en ep och ett album förra året med sprittande powerpop kombinerad med Neil Young-doftande låtar. Från början var det meningen att bandet skulle ha spelat på Nisserska teatern, men på grund av pågående repetitioner där flyttades konserten till Arenan. Förband är Silver Seven, med bland andra Linus Carlsson.

I mitten av mars ska The Virtues till New York för spelningar på The Knitting Factory och The Hook och för att träffa radio och press.

-Det ska bli oerhört spännande, jag har aldrig varit i New York, och att få chansen att lira när man är där är en stor dröm som går i uppfyllelse, säger sångaren Per Bergqvist.

På lördag spelar The Virtues förband till Per Persson & Bandet (ex-Perssons Pack) på Bosses pianobar i Rättvik. Då blir det en mer akustisk spelning.

Sångaren Per Bergqvist återkommer till Falun med 60-talsbandet Grand Old Softies den 10 och 11 februari, för att spela på Mariannes.

ANDERS GUSTAFSSON

Mer läsning

Annons