Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

The Scrags till Borlänge

Annons

I kväll blir det tokröj med Gävlebandet The Scrags på Club Limit i Borlänge.

De har spelat i Borlänge två gånger tidigare, senast på jamkvällen på Golden för en dryg månad sedan.

De som missade dem då har i kväll chansen att ta del av en hämningslös show, i samma anda som The Cramps, The Stooges och Sonics. Juliette Lewis spelar i Sverige

u Juliette Lewis, mest känd som skådespelare, satsar i nuläget mest på sitt band Juliette & The Licks. I augusti kommer de till Sverige för tre spelningar. Den 7 augusti spelar de på Debaser i Stockholm, den 8/8 på Sticky Fingers i Göteborg och den 10/8 på KB i Malmö.

Gruppen bildades för två år sedan, och deras första ep, "Like a bolt of lightning ", släpptes i Sverige i mars. Första albumet, "You're speaking my language " ges ut den 17 maj. (TT Spektra) Håkan Hellström till Roskilde

u Håkan Hellström gör ett återbesök på den danska rockfestivalen i Roskilde till sommaren. Det blir hans första konsert där sedan 2001.

Hellström gör fler festivalspelningar i sommar. Han kommer även till Hultsfred och Arvika samt uppträder tillsammans med bland andra Hellacopters under den turnerande endagsfestivalen "Where the action is " i augusti. (TT Spektra)

Mer läsning

Annons