Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svängig påskdag i Tängergården

Annons

Tornado Club från Enviken stod som arrangör av påskdagskvällens rockabillyevenemang i Tängergården. Cirka 200 personer hade kommit för att titta, dansa och lyssna till Göteborgstrion The buckshots och de lokala Sonny Rodgers & The king pins. Det hela började lite trögt men efter dryga timmen var det full fart på scenen och dansgolvet.

The Buckshots varvade egna kompositioner med gamla klassiker som Race with the devil, Move it, Tennessee rock'n'roll, Look out mama, I do, Gimme winne och Higher, med flera.

Samtidigt passade bandet på med sitt första skivsläpp, en cd med 16 egna kompositioner (!), utgiven på Enviken records. En bra skiva som har ett Stray Cats-sound i botten.

Enviksbandet Sonny Rodgers & The king pins avlöste på scenen. Tyvärr var sångaren Roger Ström så rosslig i halsen att det blev lite svårt med sången. Sångaren och gitarristen Gustaf Backlund fanns dock i bandet så det flöt på bra ändå.

I pauserna spelade rutinerade discjockeyn Niklas Eriksson svängiga skivor och det blev aldrig någon död punkt under hela kvällen.

Enviken records, med Patrik Staffansson i spetsen, sålde skivor. Patrik hoppade även in som trummis i Sonny Rodgers!

En godkänd musikkväll i rockabillys tecken.

MIKAEL FORSLUND

Mer läsning

Annons