Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sjögren till Lugnet i sommar

Annons

Med vänner och stort band åker Christer Sjögren på turné i sommar. Till Falun kommer de den 23 juli.

- Det här är något jag verkligen längtat efter att få göra, säger sångaren.

Robert Wells håller sig till Dalhalla i sommar. I stället blir det Christer Sjögren som samlar ihop ett rejält turnésällskap och reser runt till större konsertplatser runtom i landet.

-Det ska bli så kul att få göra det här riktigt fullt ut, med vänner, gästartister och ett stort band. Och att dessutom få välja ut mina absoluta favoritlåtar, det blir riktigt kul, säger Christer Sjögren om Heartbreak tour, som turnén heter.

Bland favoritlåtarna Sjögren valt ut är förstås en del hämtade från aktuella krogshowen Show me Vegas, men han är noga med att påpeka att det inte är tal om en utomhusversion av showen.

17 konserter är planerade, med start den 13 juli i Ystad, vid Öja slott. Fyra gästartister, som följer med hela resan, är hittills presenterade-Nanne Grönvall, Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson och skådespelaren Björn Kjellman. Kjellman ska ju även göra artistdebut i Melodifestivalen.

- Den enda jag inte känner personligen är Björn, men jag har följt honom genom åren och han är väldigt mångsidig. Vi får hoppas att det går bra för honom i Melodifestivalen, det skulle vara en bonus.

Sjögren avslöjar också att han jobbar på ett nytt album, som planeras att lanseras framåt vårkanten eller till sommaren.

- Men det är ingenting jag kan berätta om i dag.

Biljetterna till konserterna släpps den 13 december.

(TT SPEKTRA) DAVID STARK

Mer läsning

Annons