Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Saxomania och ny krogshow

/

Annons

En musikalisk och visuell världsresa med gamla godingar och moderna shownummer. Så beskriver Petra Kvännå den krogshow hon just nu jobbar på tillsammans med Ulla Sundqvist och Britta Östhol. Tanken är Take off som showen heter ska ha sin premiär på Stora Björn till hösten men repetitionerna är redan i full gång.

- Vi har planerat i nästan ett år. Men nu är repertoaren satt och vi har bestämt hur showen ska se ut, säger Petra Kvännå.

Ulla Sundqvist är känd för de flesta genom sin bakgrund i bland annat Borlängerevyn och Britta Östhol har även hon varit med i Högvilt. I den nya krogshowen kommer tjejerna att arbeta helt utan orkester. Istället sjunger de till förinspelad bakgrundsmusik.

- Det är lite speciellt på så sätt att vi kommer jobba med en projektor som kör musik och visar rörliga bilder bakom oss på scenen. Det blir en musikalisk och visuell upplevelse, helt enkelt, säger Petra Kvännå.

På söndag står hon på Sveasalens scen i Leksand när Saxomania för sjunde året i rad bjuder in till konsert. Med på scenen finns då som vanligt även återkommande gästartisten Pelle Lindström.

Mer läsning

Annons