Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säters framgångsrika magiker ska uppträda vid Bråvalla-festivalen i sommar

Magikern Pontus Lindman är en prisad internationell magiker från den lilla staden Säter. I år ska han uppträda med sin magi vid en av Sveriges största festivaler i sommar - Bråvalla.

Annons

I TV-inslaget här ovanför visar Pontus Lindman prov på ett av sina trick.

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Här är de bästa utsiktsplatserna i Dalarna – och ett flertal mäktiga vyer i närbelägna län

Många döms men långt ifrån alla betalar – mer om hur skadestånd fungerar

Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar – här är 16 skivor du vill hitta i förrådet

SÅ KÖPER DU PLUS

Magikern Pontus Lindman uppväxt i Säter och nu stationerad i Borlänge, kommer att uppträda och mingla under Bråvalla-festivalen från och med den 29 juni till och med den 1 juli.

Pontus är en prisad internationell magiker som brukar uppträda med sin magi för allt ifrån stora företag, regeringar, evenemang, bröllop till festivaler och har även en internationell karriär bakom sig. I år är det dags att uppträda med sin magi vid Bråvalla-festivalen.

Säters framgångsrika magiker ska uppträda vid  Bråvalla festivalen i sommar

Det är första gången som Pontus Lindman ska uppträda vid Bråvalla-festivalen. Han har tidigare medverkat på bland annat Peace & Love festivalen sedan 2009, där har han varit runt på området och gjort backstageunderhållning för artister som bland annat Mumford and Sons och Kings of Leon, med flera.

Som Borlänges tredje bokade artist till Bråvalla festival tillsammans med Mando Diao och Miss Li, har Pontus både tre egna exklusiva shower på scen och även uppträdanden runt om på festivalområdet där det kommer att utföras mingelmagi/gatumagi.

Pontus kommer att köra sina shower på två uppdelade dagar. Den första showen på torsdagen 29 juni klockan 21:15- 21:45, och två shower på lördagen 1 juli. En show klockan 12:10 - 12:35 och en till på kvällen klockan 20:30 - 21:00.

- Mingelframträdandena kommer att framföras med allt ifrån tre eller fem, upp till hundra personer och det sker på platsen där festivalen äger rum, säger Pontus Lindman i en intervju. Så befinner man sig vid Bråvalla-festivalen i sommar kan man komma att stöta på Säters egna magiker, som går runt på fältet och utför häpnadsväckande magi.

Med mycket inplanerat efter Bråvalla så som gig både i Sverige och utomlands jobbar Pontus och hans manager nu med uppbyggnaden för en showturne som planeras att börja köras vår/sommar 2018. Showerna är planerad att köras både runt om i Norden och Storbritannien. Det kommer att komma ut information kring detta i slutet utav 2017, både på Pontus Lindmans hemsida (Pontuslindman.com) men också på hans sociala medier

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

AT-APPEN: Alltid senaste nytt från avestatidning.com i vår app för IPhone och Android

Mer läsning