Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Säker Darin i Falun

Annons

Tack och lov har han kvar samma charm, öppenhet och glädje som har gjort honom till flickornas favorit. Det var ett öronbedövande skrik som mötte honom när han klev på Lugnets scen strax efter utsatt tid på lördagskvällen.

Trots att han förlorade den gången mot Daniel Lindström (jag tror det var så han hette...) så stod det för de flesta helt klart att det var Darin som var den stora stjärnan. Jag vill till och med gå så långt som att påstå att han är den enda artisten med stjärnstatus som hittills kommit från Idol.

Sedan dess har han släppt två album och turnerat tillsammans med Magnus Uggla och Lena Ph. Detta har gjort honom mycket gott. Han visade på Lugnet prov på proffsigt genomförande och showen höll rakt igenom hög klass. Låt vara att låtmaterialet är mycket ojämnt och han slet som ett djur under hela konserten för att ge publiken så mycket valuta som möjligt för pengarna.

Det lyckade både han och bandet att göra och de fick enorma ovationer av alla fans som fanns på plats. Efter avslutad konsert fick personal städa scenen från alla röda rosor och nallebjörnar som slängdes upp under konserten.

Konserten var något försenad på grund av att skivbolaget gjorde en videoinspelning av hela konserten för en kommande Live-dvd. När denna dvd ska släppas och hur mycket av konserten i lördags som blir med visste ingen i lördags. Det får vi nog anledning att återkomma till vid ett senare tillfälle.

Lite besvikna var de fans som dröjde sig kvar och hoppades att Darin skulle komma ut och skriva autografer efter konserten. Enligt uppgift från turnéledaren var tidsschemat så pressat att det inte fanns utrymme för några autografskrivningar.

PETER JOHANSSON

Mer läsning

Annons