Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rock'n'roll med The Refreshments

Annons

The Refreshments kommer med jämna mellanrum till Dalarna. I julas var de i Cassels i Grängesberg med sin Rock 'n' Roll X-mas show, i sommar spelar de bland annat på Dössberget när Bjursås hembygdsföreningen fyller 100 år och nu i helgen besöker de alltså Dalhalla.

De fem killarna bestämde sig för 17 år sedan för att bilda band och kan 3000 spelningar senare fira sju guldskivor och en platinaplatta. I höstas släppte bandet samlingsalbumet The Refreshments - It's Gotta Be Both Rock'n'Roll - Best Of The Refreshments som innehåller 20 av Refreshments bästa låtar och en liveplatta. Närmast ligger förutom bandets soloturné en sommarturné Nisse Hellberg, Markus Fagervall och Marie Lindberg.

The Refreshments har tidigare ingått i olika samarbeten med de två brittiska musikerna Dave Edmunds och Steve Gibbons som kvällen till ära finns med på scenen i Dalhalla.

Eva Eastwood heter egentligen Eva Östlund och har gett ut sex skivor i rockabillygenren. Hon är både låtskrivare och sångare i bandet Eva Eastwood & The Major Keys.

Mer läsning

Annons