Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Petter klar för Hultsfred

Annons

Petter är klar för Hultsfred i sommar. Inte helt överraskande, eftersom den svenske hiphoparen är aktuell med ny platta i vår.

Bland de nya bokningarna finns svenska punkbandet Randy och Mobbade Barn-rapparen Organism 12.

Ytterligare några utländska artister är också klara: från England kommer popbandet Veils, från Tyskland electropionjären Anthony Rother och från USA hardcorebandet Give up the Ghost. (PM)

Gessle får skattesmäll

Enligt Aftonbladet kritiserar Skatteverket företaget AB Tylösands havsbad, där artisten är delägare.

Företagets bokföring är bristfällig och eftertaxeras bland annat för stora momsskulder.

Bidrag till Hallands akademi, som bland annat belönat Roxette-kollegan Marie Fredriksson med 100 000 kronor, har inte bokförts riktigt.

Senast Gessle var i bråk med skattemyndigheten var när Roxette dömdes till att betala 3,6 miljoner kronor i skatt efter en turné i Tyskland, ett beslut Gessle och Fredriksson har överklagat. (PM)

Take That återförenas

-Vi kommer att återförenas till jul och spela in något mycket speciellt, säger låtskrivaren och frontfiguren Gary Barlow.

Alla de fem originalmedlemmarna uppges vara inställda på comebacken.

Det betyder att Robbie Williams tillfälligt tar en paus från sin solokarriär för att sjunga tillsammans med Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange och Howard Donald.

Take That var ett framgångsfenomen som sålde nio miljoner album och höll ihop i sex år. Gary Barlow hävdar att återföreningen är mer än en engångsföreteelse. (PM)

Mer läsning

Annons