Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Park blandar in Park

Annons

Och släkten Park är stor. Parksläktingarna har involverats i affischuppsättningar runtom i Dalarna, så det är minst sagt välaffischerat inför kvällens spelning. Dessutom fungerar Karins bror David Park sedan några månader tillbaka, både som bandmedlem och som pr-resurs.

- Jag har engagerat hela min släkt. Och min bror jobbar mycket med promotion, han har bra kontakter, säger Karin.

Lördagens spelning ser hon som en aning annorlunda jämfört med andra.

- Det är första gången vi spelar med hela bandet i Sverige och dessutom hemma i Dalarna. Jag tror att släktingar och vänner som sett mig i så många olika sammanhang sedan man var liten kanske kan vara mer kritiska än en okänd publik.

Karin Park har ända sedan treårsåldern uppträtt på kyrkokonserter och på en rad olika scener. Och till jul har syskonen Park eventuellt ännu en julkonsert på gång.

- Det skulle vara kul att göra en liten julkonsert på hemmaplan, men vi får se vad publiken på Bolanche tycker. Om de vill att vi ska komma tillbaka.

Tidigare under hösten släpptes Karin Parks album Superworldunknown i Sverige och skivan följdes upp av en duoturné med brorsan.

Och även om hon till stor del är "superworldunknown" så har hon ändå en hel del trådar utlagda i både Tyskland och Frankrike. I dag reser hon till Stockholm efter en liten lanseringstripp i München.

- Tyskarna är precis som jag väntade mig. De har ett bra upplägg, allt är väldigt detaljerat så man är i trygga händer.

Efter spelningen i Borlänge bär det av till Bergen en vända innan det är dags att resa tillbaka till Sverige för en spelning i Linköping.

ÅSA JOHANSSON

Mer läsning

Annons