Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny chef ska rädda Hultsfredsfestivalen

Annons

Efter årets generalflopp till Hultsfredsfestival har nu föreningen Rockparty utsett en ny festivalchef. Per Alexanderson kommer att överta posten, meddelade de igår. Samtidigt tillsätts han även som koncernchef över alla föreningens verksamheter.

1981 var Per Alexandersson med och grundade Hultsfredsfestivalen. Sedan dess har han bland annat jobbat som projektledare och musikchef på P3(där han exempelvis startade P3 Popstad), startat skivbolaget National och nu senast varit festivalgeneral för Malmöfestivalen under tre års tid. Han har även suttit i Hultsfredsfestivalens ledningsgrupp mellan 1999 och 2003.

— För mig har Hultsfredsfestivalen alltid varit en fest skapad av fans för fans, det finnns det ingen som helst anledning att ändra på det. Sedan kommer det med stor sannolikhet ske vissa förändringar för att festivalen ska fortleva och utvecklas. Det viktigaste för mig är inte att Hultsfredsfestivalen ska vara Sveriges största festival utan att den ska vara bäst och roligast, sa Per Alexanderson i Rockpartys pressmeddelande.

Mer läsning

Annons