Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Larz-Kristerz auktionerar ut en privatspelning till förmån för Musikhjälpen

Älvdalens stoltheter Larz-Kristerz bidrar även de till årets Musikhjälpen. En privatspelning med dansbandet auktioneras just nu ut till högstbjudande.

Annons

Peter Larsson och Trond Korsmoe i Larz-Kristerz.

Årets tema på Musikhjälpen är "Barn i krig har rätt att gå i skolan" och när Larz-Kristerz blev tillfrågade att medverka i programmet så kände att de behövde en egen auktion för att bidra med pengar till insamlingen.

Läs också: Nystart för Larz-Kristerz när de släpper sitt tionde album

Så i och med bandets krogshow i februari på Klockargården i Tällberg så auktionerar man ut ett helt paket där man får gå på showen, bo på hotell och givetvis få middag till showen. Men dessutom får vinnarna en akustisk privatspelning inne på hotellrummet av bandet.

– Vi tyckte att det här var en ganska lämplig grej att auktionera ut, en upplevelse, något som folk tycker att det är värt att lägga lite extra pengar på. Det är en väldigt bra sak det går till och det är trevligt om man får vara med och bidra, säger bandets sångare Peter Larsson och fortsätter:

– Det är en ära att vi fick frågan att vara med. Jag tror att vi är det första dansbandet som får vara med i det här och det är ju kul naturligtvis.

Den 10 februari har deras krogshow i Tällberg premiär. Förut har man oftast gjort den på hösten. Men denna gång ville de göra det lite annorlunda.

– Vi ville prova att flyyta det för att se hur det funkar. Det är så mycket kring jul men efter nyår händer det inte precis någonting att jaga bort mörkret med. Så vi hoppas att folk vill gå ut och roa sig även under den tiden på året, säger Peter.

Läs också: Larz-Kristerz byter skivbolag

Mer läsning

Annons