Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grande kan avbryta turnén efter det misstänkta terrordådet

Ariana Grande är oskadd, men "förkrossad" efter det misstänkta dådet på stjärnans konsert i Manchester. Nu kan resten av turnén ställas in, skriver TMZ.

Annons

Minst 22 personer har dött vid ett misstänkt terrordåd vid den amerikanska artisten Ariana Grandes konsert på Manchester Arena sent i går kväll. Artisten själv är oskadd, uppger en representant från hennes skivbolag, skriver Billboard.

Grande twittrade tidigt på i morse att hon är förkrossad efter det inträffade. "Förkrossad. Från djupet av mitt hjärta, jag är så så ledsen. Jag saknar ord", skriver hon.

Ariana Grande överväger att ställa in resterande stopp på sin turné, skriver TMZ. Arkivbild.

Enligt TMZ planerar Grande att avbryta sin pågående turné. På torsdag och fredag är konserter i London inplanerade och sedan väntar spelningar i Belgien, Polen och Tyskland under de närmaste veckorna. Turnén inleddes på Friends arena i Stockholm den 8 maj.

"Vi sörjer de barn och anhöriga vars liv berövats i det här fega dådet", säger Grandes manager Scooter Braun till TMZ.

Den brittiske programledaren James Corden ägnade några minuter av sin amerikanska pratshow "The late late show" åt det inträffade.

"När jag tänker på Manchester, då tänker jag på andan hos människorna som bor där. En mer sammansvetsad grupp människor går inte att hitta. Starka, stolta och omtänksamma med en stark gemenskap", sade han bland annat.

Under natten har otaliga världsstjärnor uttryckt sin sorg och sina sympatier på sociala medier. Bland dem Katy Perry, som twittrar: "Mitt hjärta brister för familjerna i kväll. Mitt hjärta brister för Ari. Mitt hjärta brister över tillståndet i världen".

"Mina tankar, böner och tårar till alla de drabbade. Jag skickar all min kärlek", skriver Taylor Swift.

Även Harry Styles uttalar sig. "Jag är förkrossad över det som hände i Manchester. Skickar kärlek till alla drabbade", skriver han.

Mer läsning

Annons