Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elvis, Jerry och Roy gör gemensam sak i Grängesberg och Falun

Två av dem må vara döda men i Grängsberg och Falun finns nu chansen att se de amerikanska rocklegendarena Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison live på scen den närmaste tiden.

Annons

Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison kommer till Dalarna.

Turnépaketet The Legends har varit igång i femton år och består av Jerry Carlson, Henrik Åberg och Johnny Duvert som tolkar de amerikanska rocklegendarerna Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison. De har alla ställt upp tv-programmet "Sikta mot stjärnorna" och har sedan gjort gemensam sak på svenska scener.

– Vi är väl utan att skryta de främsta tolkarna. Där är ordet främsta viktigt, jag menar inte de bästa men vi har hållt på länge på heltid. Därför säger jag främsta. Vi är ganska ensamma om det. I showen får man tolkningar av de här legendarerna, så nära man kan komma, säger Jerry Carlson som gör Jerry Lee Lewis.

Läs också: Med Jerry Lee i blodet

Den 15 oktober kommer de till Cassels i Grängesberg och den 21 oktober är det Lugnetkyrkan i Falun som gäller. Jerry säger att även om man sett showen under de senaste femton åren så kommer de här två framträdandena vara lite annorlunda.

– Vi vill bjuda publiken på något nytt även om man sett oss någon gång förut. Det är viktigt både för publiken och oss att vi kan variera oss. Vi har utvecklat showen väsentligt sedan början, men det finns en röd tråd där någonstans, säger Jerry.

Läs också: Henrik Åberg tolkar Elvis Presleys jul i Hedemora

Mer läsning

Annons