Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Makarna Osbourne stämda av producent

Annons

Ozzy Osbourne och hans fru Sharon har stämts av en producent, uppger AP.

Gary Binkow hävdar att det var han som kom med den ursprungliga idén om att göra en dokusåpa om rockstjärnan och dennes familj. Under åren 1999 och 2000 träffades Binkow, paret Osbourne och representanter för tv-bolaget Miramax för att diskutera serien.

MTV, där "The Osbournes" sänds nämns inte i stämningsansökan.

Samtidigt meddelas att Ozzy Osbourne har hoppat av sin turné "Ozzfest" för att vara med sin fru under hennes cancerbehandling. Han väljer att vara borta i tre veckor under den mest intensiva delen av hustruns behandling. Han tar upp turnén igen i Denver. (PM)

Kinesisk stjärnskådespelerska leder filmfestival

Venedig. En av Kinas mest kända skådespelerskor, Gong Li, ska leda Venedigs filmfestivals jury. Gong Li har tidigare skördat succéer med bland annat "Den röda lyktan" som vann Guldlejonet för bästa film 1991. Följande år fick hon pris som bästa skådespelerska för "The Story of Qui Ju". Hon är också känd för sin roll i "Farväl min konkubin" från 1994.

Positionen som jurychef är mycket prestigefylld och har tidigare oftast gått till regissörer. Senast en skådespelare hade uppgiften var 1992 då Dennis Hopper var medansvarig för festivalen. (PM)

Penn spelar presidentmördare

Los Angeles. Sean Penn ska spela mannen som förberedde ett mord på USA:s dåvarande president Richard Nixon, skriver Variety.

"The Assassination of Richard Nixon" börjar spelas in i april nästa år och innebär regidebut för Niels Mueller, medförfattare till manuset bakom tonårsfilmen "Tadpole" som nyligen hade biopremiär i USA.

Filmen bygger på verkliga händelser och Penn spelar den misslyckade försäljaren som ville mörda Nixon för att få en plats i historieböckerna.

(PM)

Mer läsning

Annons