Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Luuk vill följa med till Helsingfors

/
  • Bara finalen återstår för Kristian Luuk, men än säger han sig inte ha hunnit tänka på livet efter Melodifestivalen.

Annons

Fem sjättedelar är avklarad, bara examensprovet återstår. Men än har inte programledaren haft tid att tänka på livet efter Melodifestivalen.

- Jag har inte riktigt tagit in att det snart tar slut än, det kommer nog först på söndag kväll, när jag har vaknat till och tvingas ställa mig frågan vad jag ska göra på måndag.

Vad ska du göra på måndag då?

- Vara ledig och bygga Star wars-lego, säger Kristian Luuk, som nog även kommer att ägna en del tankeverksamhet åt frågan om han ska fortsätta på SVT eller återgå till TV4 i höst - han har erbjudanden från båda kanalerna.

Till skillnad från deltävlingarna som varit 90 minuter långa är finalen två timmar. Det betyder mer utrymme för Luuk.

- Ja, vi i innehållsgruppen "Skratt och ballong" har fått mer tid, så det kommer att bli några överraskningar. Jag vet inte om det blir något shownummer, men några roliga grejer har jag skrivit i alla fall.

Du har ju gjort stor succé som programledare. Blir det repris nästa år?

- Det är ju ingen som har lett Melodifestivalen flera år i rad, så jag har inte ens tänkt den tanken.

Du har estniskt påbrå, och det var en estnisk journalist här och intervjuade dig nyss. Du kanske kan leda Estlands tävling?

- Fast som du kanske hörde så var min estniska rätt knackig. Min talang sitter mycket i språket så jag tror inte att jag riktigt kom till min rätt, säger Kristian Luuk och skrattar.

TT Spektra

Daniel Åberg

Mer läsning

Annons