Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart för stjärnnatt i Ejendals

Annons

Ejendals Arena utvecklar sin nöjesverksamhet, och i går blev det klart att sex välrenommerade svenska artister kommer till Leksand i arrangemanget Stjärnornas Natt den 3 mars nästa år. Dessa är Martin Stenmarck, Shirley Clamp, E-Type, Charlotte Perelli, The Poodles samt ytterligare en artist som kommer att offentliggöras nästa vecka.

-Det ska bli roligt att erbjuda vår publik en konsert av det här slaget, säger Håkan Åman, vd Leksands IF, i ett pressmeddelande.

Konserten blir en final på Leksands Vinterfestival, under sportlovet, 28 februari till den 3 mars, med aktiviteter i Gropen och på Torget i centrala Leksand. En vinterfestival med rötterna i årets arrangemang med schlagerdeltävlingen i vintras.

Nu är det dessutom klart med en dansbandsgala i arenan den 20 april. Då bjuder Drifters och Black Jack upp till dans inne i det stora arenarummet.

-Vi kommer att kunna presentera fler nyheter inom detta spännande område senare. Just nu koncentrerar vi oss på fredagen den 8 december med Labero/Wells på besök samt världens tredje största ishockeyturnering, Junior-VM, med start den 26 december.

ANDERS GUSTAFSSON

Mer läsning

Annons