Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julklappstips i sista stund

/

Annons

Spel: Rock Science

Locka fram rocknörden i dig och dina vänner med spelet Rock science. Det är ett sällskapsspel där rockkunskaperna verkligen sätts på prov. Bland andra Nicke Andersson har bidragit med sin expertis i ämnet och frågorna kan vara riktigt luriga. Spelet är gediget och genomarbetat och perfekt för hemmakvällen eller förfesten.

Bok: Samlade svenska kulter

Skräckförfattaren Anders Fager har det ena benet i HP Lovecraft och det andra i den svenska vardagsmyllan. Detta är ett gäng fantastiskt bra noveller som bildar en slemmig väv av intrikata kopplingar och där såväl monster som människor tillåts leva sina egna liv.

Box: Kvinnofängelset

Till den som har all tid i världen så rekommenderas världens största dvd-box. Alla delar i långköraren Kvinnofängelset fördelade på 174 dvd: er. Jag antar att den låga inspelningsbudgeten gjorde att de hade råd med extra många avsnitt.

Film: Team America

Nordkoreas diktator Kim Il Jong dog i veckan. Som Göran Persson en gång sa så skulle man inte lura sig att tro att han var någon "nerdrogad porrknutte", men film gillade han i alla fall. Till favoriterna hörde Fredagen den 13 och Rambo. En film som möjligen inte föll honom på läppen är Team America, South Park-gängets satir med marionettdockor, där det liberala Hollywoodetablissemanget hånas för sin slappa inställning till krig och terrorbekämpning. Kim Il Jong slår sig ihop med de fredsälskande kändisarna (ledda av Alec Baldwin), samtidigt som han i hemlighet planerar en kärnvapenattack.

Plagg: One Piece

Vill du att någon ska gå omkring och se ut som urcellen Ellen? Skaffa vederbörande en rosa One piece. Annars inte.

Tidskrift: Filter

Filter är fortfarande oumbärlig för den som är intresserad av lite allt möjligt. Med andra ord kan man ge en prenumeration till lite vem som helst.

Mer läsning

Annons