Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag ger upp diskussionen

/

Annons

Jag tänkte skriva om att jag blev så himla besviken på P3 Guld eftersom inte en enda kvinnlig artist vann ett enda pris, men jag orkar bara inte. Varje gång jag försöker diskutera sådant här slutar det bara med att folk i hysteri vrål-skriver "amen man kan inte välja efter kööön, det är kvaliteeet det handlar om när ska radikalfeministerna och PK-media fatta det?!?!" i kommentarsfälten.

Detta får effekten att jag bara inte har energi längre.

Så vi kan väl helt enkelt bara avsluta diskussionen. Jag ger upp.

Lägger mig platt. Ni har så rätt, så rätt. Jag tycker att vi fortsätter som ni vill. Låt kvalitén gå före kön. Låt L-Wiz vinna "årets dans" på galor och dra sexskämt om Rebecca & Fiona på samma kväll. Låt P3 lägga ner P3 Populär med grymma Tara Moshizi, för att sedan starta upp ett nytt program "med inriktning mot populärkultur" med Pär Lernström som programledare. Låt Emmabodafestivalens chef Håkan Karlsson fortsätta uttala sig korkat om kvinnliga artister eftersom man inte kan boka en hög med skit och sedan boka Skrillex.

Kalla Love Generation för "tjejband" i Melodifestivalen och kalla Melody Club för "grupp". Intervjua Gry Forssell och fråga om hennes bröst, och intervjua Peter Settman och fråga om hans programledarroll.

Skriv recensioner om Liv Strömquists bok och berätta att hon har "kåtsug" i blicken på pressbilderna. Dödshota en DJ för att hon skrivit på Facebook att en klubb borde boka lite fler kvinnor. Godkänn ordet tjejsamla i SAOL men uteslut ordet hen.

Starta uppror när en Big Brother-kille som heilar i TV röstas ut men idiotförklara och skratta åt en kvinnlig deltagare som inte vill ha sex i huset och därför sover med "säkerhetstrosor". Ta in fem manliga komiker som bisittare i Mix Megapol och hetsa om kvotering när Melodifestivalens programledare blir Helena Bergström, Sarah Dawn Finer och Gina Dirawi.

Gör det bara. Jag vill ju inte förstöra. Jag fattar att det är kunskap och meriter som går först i sådana här lägen. Och jag förstår ju att det är en bedrift i klass med 2.0 på högskoleprovet att ha norpat åt sig en Y-kromosom innan man föddes. Så varsågoda. Fortsätt, för all del.

Mer läsning

Annons