Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Internationella akter till Peace & Love

Wolfmother, John Hiatt, Dropkick murphys och svenska mystikerna Caligola. Det är några av banden när Peace & Love släpper nytt veckan innan jul.

Annons

Australiensiska Wolfmother, med sin 70-talsosande blandning av Led Zeppelin och Black Sabbath, skulle ha spelat på Peace & Love förra året, men tvingades ställa in. Nu får deras fans en ny chans när de bokats till nästa års festival.

– Vi har gjort allt för att få hit dem igen, säger presschef Ronny Mattsson i ett pressmeddelande.

Amerikanska folkpunkarna Dropkick murphys kommer också, liksom landsmannen och veteranen John Hiatt. Från USA kommer också hiphopakten Evidence.

Caligola är, som DT skrev om för ett par veckor sedan, är en hemlig konstellation/organisation bestående av bland andra musiker, konstnärer och skådespelare. En gren på det trädet består i alla fall av frontarduon från Mando Diao tillsammans med The Salazar Brothers, som producerade bandets senaste album. Det är nog inte otänkbart att det är dessa som kommer att stå på scenen under Peace & Love.

Andra inhemska namn är folkduon Hazelius Hedin, bestående av Esbjörn Hazelius och Johan Hedin, reggaeartisten Syster Sol och Daniel Norgren. Extra inhemska är dalaartisterna Stiko Per Larsson och vinnarna av Garagerocken, Shilovatt.

Mer läsning

Annons