Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hultsfred vimlar av Dalaband

/

Annons

- Vi fick veta i förra veckan att vi ska få spela på Hultsfred. Det känns hur bra som helst att få spela på Sveriges största festival, säger Love Nyberg som sjunger och spelar gitarr i What about a band?

Dalabandens närvaro på Hultsfredsfestivalen spänner över ett brett register där de riktigt stora artisterna Mando Diao och Marit Bergman är extremer på ena ytterkanter medan unga band som What about a band? befinner sig längst ut på den andra.

What about a band? som är ett ganska nybildat band i pop/rockgenren lade själva ut sin musik på Rookie.nu. Sidan är ett samarbete mellan Rockparty och Lunarstorm som syftar till att ännu oupptäckta demoband ska få en chans att spela på Hultsfred. På torsdag eftermiddag framför What about a band? och ett tiotal andra band några låtar inför den så kallade Livepanelen på Rookiescenen.

- Det är verkligen en chans att visa upp sig. Livepanelen utgörs av branchfolk som kommer att ge oss tips och idéer efter spelningen.

Ytterligare ett Dalaband som till viss del närvarar på Hultsfredsfestivalen, om än ej fysiskt, är Kanske Älskling från Falun. De finns nu med på festivalens soundtrack och går att lyssna till på www.rockparty.se

Mer läsning

Annons