Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Horndalsrevyn ger mersmak

Annons

Baletten i nätstrumpor surfar in på scenen och ser till att uppkopplingen till horndal.se, namnet på årets revy, snabbt leder vidare till allt roligare sajter.

Anders Pryd är roligare än någonsin, vare sig han är älgjägare, medeltida riddare, barnfotograf eller översättare till en väckelsepredikant, gestaltad av Peter Stenvall.

Peter har också varit med förr i Horndal, men i år är han helsäker. Han producerar revyn och har skrivit många av texterna. Dessutom är han flitig på scenen som dansare och sångare mellan sketcherna.

Peter Stenvall gör bland annat en rolig monolog där han gestaltar en tankspridd professor på Nobelfesten. Ett nummer som skrivits av Robert Gustafsson och Peter.

Horndalssonen och musikern Mats Marcus som står på revy-scenen för första gången är riktigt bra. Han medverkar i sketcher, dansar och sjunger. En riktig klippa som, tillsammans med Anders Pryd, Peter Stenvall och Mikael Pernsjö, bildar ett vinnande herrlag.

Damtrion där veterantjejen Kerstin Bohlin samarbetar med Anneli Sonnbäck och Linda Eriksson är också en bra laguppställning.

Årets revy med duktiga dansare, bra orkester och roliga sketcher går inte att nå via datorn på horndal.se. Men de som funderar över att ta sig fram på annat sätt till Horndal behöver inte bli besvikna.

BÖRJE GUSTAFSON

Mer läsning

Annons