Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hatecore på Haffas

Annons

I kväll blir det en blandad konsertkompott på Haffas i Ludvika. Allt från stenhård hatecore över industri till svängig rock'n'roll.

BadDreamsAlways från Fagersta beskriver sin musik som hatecore, där element från DRI, Accüsed, S.O.D. och Discharge mixats ihop till en kraftfull cocktail.

Bandet har funnits sedan 1991 och medlemmarna har tidigare spelat i bland andra Kazjurol , Suffer och R.I.F.

Nasty Kixx är förmodligen mer kända för hemmapubliken med sin glamdoftande garagerock.

Slutligen spelar Clean Shade of Dirty från Falun tongångar av det mer industriella slaget.

Svenska elever hjälper Moore

- Det började med att jag skickade e-post till Michael Moore där jag skrev att jag tyckte att han var bra och att det han gjorde var rätt. Jag avslutade lite skämtsamt med att påpeka att om han behövde en videofotograf i Sverige så kunde han höra av sig, säger eleven Anders Bergström till Tidningen Ångermanland.

Till hans förvåning dök det några veckor senare upp en förfrågan från Moores produktionsbolag i New York. De ville ha ett antal intervjuer med personer i Sverige till filmen. (PM)

Hellström jobbar med The Plan

Hellström spelade trummor med Broder Daniel och Honey is Cool innan solokarriären tog fart. Theodor Jensen spelade gitarr i Broder Daniel innan han hoppade av för att satsa på The Plan, vars nya skiva släpps senare i år. (PM)

Mer läsning

Annons